Forside
Sponsorer
Ambassadører
Bliv frivillig
Om os
Kontakt

arrangementer

Bliv sponsor for en juletræsfest

Om juletræsfesterne

Da BCD Travel i 2012 henvendte sig til Julehjælpen og forespurgte på muligheden for at afholde en juletræsfest i København, var det en helt ny måde for Julehjælpen at støtte udsatte børn. Der blev inviteret 15 familier, som havde en fantastisk dag med julesang, julemad, julelege og ikke mindst fine julegaver samt et lotteri med flotte sponsorgaver.

Det var så stor en succes, at vi i 2013 udvidede konceptet til at omfatte en lignende juletræsfest i Århus. Da festen i Århus også var en stor succes, besluttede vi os for at blive landsdækkende i 2014.

Med Juletræsfester i København (4 stk.), Odense, Næstved, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Ikast og på Bornholm, lykkedes dette til fulde. I alt havde 650 glade børn nogle meget fornøjelige timer med masser af julemad, juleunderholdning og julegaver.

Sådan foregår et sponsorat

Konceptet for Julehjælpens juletræsfester er, at alt ved festen skal finansieres af sponsorer. Således blev samtlige fester i 2014 finansieret 100 % af indkommende donationer fra lokale og landsdækkende virksomheder.

Den største del af donationerne kommer typisk fra de virksomheder, som er forankret lokalt og således kommer til at støtte lokale udsatte børn med deres donationer. Dog er der også større landsdækkende virksomheder, som ønsker at yde hjælp til udsatte børn i hele Danmark og som leverer til alle Julehjælpens juletræsfester.

I 2014 støttede eksempelvis Aquador, Bestseller (LITTLE PIECES), Merrild og LEGO landsdækkende.

Årets arrangementer

Tilmeld dig på vores facebook side