Forside
Arrangementer
Sponsorer
Ambassadører
Om os
Kontakt

bliv frivillig

Bliv frivillig

Frivillige med (jule)hjertet på det rette sted søges

Julehjælpen.dk er en organisation, der hjælper udsatte familier i Danmark med alt hvad der hører julen til. Vi formidler donationer af julegaver, juletræer, julekurve og meget andet. De frivillige kommer ikke i direkte kontakt med donationerne, men formidler kontakten mellem donor og modtager. Derudover afholder vi juletræsfester i landets største byer. Sidste år hjalp vi ca. 13.000 børn på landsplan og i år forventer vi at hjælpe mindst lige så mange.

Dine kvalifikationer

Det forudsættes, at du som person er robust, serviceminded og kan lide at arbejde med mennesker. Du drives af personlige mål og sætter en ære i at levere god service.

Det er en nødvendighed at du har en fungerende PC og internet, da det meste af vores frivillige arbejde foregår hjemmefra via PC. Du skal derfor være villig til at lære nye it systemer og fastlagte arbejdes procedurer.

Du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde og er åben, udadvendt og fleksibel. Du har et talent for hele tiden at se muligheder og kan lide at forbedre din egen præstation. Du er god til at have overblik og struktur på dine opgaver, selvom der er travlt. Du er optimistisk og har et positivt sind.

Ledige stillinger

KASDA Start: 123123-12312
KASDA Start: 123123-12312
KASDA Start: 123123-12312